Dienstverleners

Het centrum van Heerenveen biedt een diversiteit aan dienstverleners om een levendige en efficiƫnte omgeving te creƫren die ons kleine centrum zo bijzonder maakt.

Alles binnen handbereik

Gelegen in het prachtige Friesland, staat Heerenveen bekend als een plek waar gemak en toegankelijkheid hand in hand gaan, en waar alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Makelaars, reisbureaus, ANWB, notarissen, advocaten en verzekeraars kennen de meerwaarde van alles op Ć©Ć©n plek en streken neer in een centrum waar we trots op zijn.

Kleine plaats, grote service

Eenmaal aangekomen in het centrum, word je verwelkomd door een breed scala aan dienstverleners die elk hun unieke bijdrage leveren aan de levendigheid van het centrum. Van gezellige cafƩs en restaurants tot boetiekjes, supermarkten en professionele dienstverleners zoals banken, apotheken en verzekeringsmaatschappijen, alles is hier te vinden, op loopafstand van elkaar. De ideale plek voor ondernemers om te starten, je bent verzekerd van veel voorbijgangers!

Wie kom je tegen?

Ben je op zoek naar een bepaalde zaak, restaurant of iets anders? Wij hebben een duidelijke kaart gecreĆ«erd waar alle dienstverleners en ondernemers van Heerenveen op staan. Deze kaart wordt direct geĆ¼pdatet wanneer dit nodig is. De openingstijden weten? Ook die vind je hier.

Gemak en efficiƫntie voorop!

Wat het centrum van Heerenveen echt onderscheidt, is de efficiƫntie waarmee alles is georganiseerd. Dankzij de compacte opzet van de stad en de slimme planning van de infrastructuur, kunnen bewoners en bezoekers gemakkelijk van de ene naar de andere plek navigeren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en het leven een stukje eenvoudiger wordt. Hop even snel van het ene terras naar het andere. Tussendoor toch even langs huis of langs de winkel, easy! Ontdek het gemak van Heerenveen zelf.

Bekijk alle dienstverleners

Nog geen item geselecteerd

Selecteer een item om de informatie te zien.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Of je nu te voet bent, met de auto of met het openbaar vervoer komt, het centrum is eenvoudig te bereiken. Voor wie met de auto komt, Je rijdt vanaf de snelwegen A7 en A32 in 4 minuten het centrum in. Ook biedt Heerenveen genoeg parkeergelegenheid. Met verschillende parkeerterreinen en parkeergarages verspreid over het centrum, is er altijd wel een plekje te vinden, zelfs tijdens de koopavonden en zaterdagmarkt. Bovendien zijn veel parkeerfaciliteiten voorzien van ruime parkeerplaatsen en goede toegankelijkheid voor mensen die slecht ter been zijn, waardoor een bezoek aan het centrum voor iedereen mogelijk is!

Veelgestelde vragen

  • Dit is te vinden door in onze kaart de dienstverlener aan te klikken. Als de winkelier/dienstverlener zijn openingstijden doorgegeven heeft aan Google, worden automatisch de openingstijden ook bij ons getoond.

  • Grote kans van wel. Er zijn maar liefst 16 kappers in Heerenveen centrum actief!