Informatie

Verbeteren is veranderen! Dat is ook precies de reden waarom we in het centrum voortdurend bezig zijn. Veranderingen die voor de bewoners invloed zijn vind je op deze pagina. Een van de vele veranderingen die op ons pad liggen, is de herontwikkeling van verschillende gebieden in het centrum. Van het herinrichten van pleinen en straten tot het creëren van groene ruimtes en fietspaden, we werken aan een omgeving die uitnodigend is voor iedereen die onze stad bezoekt.

Vernieuwing in ons centrum

Soms zijn het kleine veranderingen die pas opvallen nadat ze zijn uitgevoerd, zoals de uitstraling van onze winkels of het winkelaanbod zelf. Maar soms schuurt het veranderingsproces, juist tijdens die uitvoering. Denk aan de nieuwe inrichting van het centrum.

Op www.programmacentrumheerenveen.nl kunt u dit proces zelf volgen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen deze grootschalige verandering. En verbetering!

Ook nieuws over de nieuwe parkeergarage en vervangende nieuwbouw van wat nu nog ABC-gebouw heeft krijgt op die site z’n plek.

Informatie over de veranderingen

De gevolgen van al deze ingrepen op ons winkelend bezoek zoals bereikbaarheid en toegankelijkheid van winkels en/of straten en pleinen zullen we hier vroegtijdig in kaart brengen, zodat u weet waar eventuele winkelende uitdagingen zich voordoen.
Natuurlijk kan ook de website van gemeente Heerenveen een goed beeld schetsen van waar we met z’n allen voor staan: www.heerenveen.nl.

En wil je weten hoe het was voordat al die veranderingen vat kregen op onze toekomst? Dan is www.historieheerenveen.nl ook zeker een bezoekje waard.

Maak deel uit van de toekomst

We nodigen je uit om deel te nemen aan het werken naar de toekomst van Heerenveen. Of je nu een bewoner bent die wil bijdragen aan de ontwikkeling van onze stad, een ondernemer die een kans ziet om te groeien, of een bezoeker die nieuwsgierig is naar wat Heerenveen te bieden heeft, er is voor iedereen een rol te spelen.

Dien jouw idee in