Onderneming starten

Altijd al gedroomd over een nieuwe carrière als retail- of horeca-ondernemer? Of zie je, net als wij, het centrum van Heerenveen als een prachtige nieuwe of extra vestigingsplaats? Dan ontvangen wij jou met open armen!

Om jouw plannen net die extra impuls te geven, bieden wij de mogelijkheid om deze in volstrekte vertrouwelijkheid te delen met onze centrummanager of het bestuur van de HCOV. Wij zullen er alles aan doen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de vliegende start van jouw onderneming in Heerenveen.

Waarom starten in Heerenveen?

Het centrum van Heerenveen is een levendige plek, altijd vol met mensen die genieten van het winkelen, een hapje eten of gewoon rondhangen. En jij kunt met je zaak deel uitmaken van deze bruisende gemeenschap. Het is alsof je je eigen kleine plekje van geluk creëert, midden in het centrum van Heerenveen.

Efficiënt centrum

Naast de gemoedelijke sfeer van het centrum, is ons centrum vooral erg efficiënt. Voor een nieuwe trui, kappersafspraak of een snelle hap, overal loop je binnen 5 minuten heen. Wil jij dus profiteren van deze gemakken en vele verkeer langs jouw winkel, wacht dan niet langer!

De voordelen van minder leegstand

Door een onderneming te starten in het centrum van Heerenveen, krijg je ook de kans om de lokale economie te ondersteunen. Denk er eens over na: elke keer dat iemand bij jouw winkel of zaak iets koopt, draagt dat bij aan de groei van de lokale economie. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook je mede-ondernemers en de hele gemeenschap. Dit zorgt vervolgens weer voor minder leegstand, wat nieuwe ondernemers ook weer motiveert om te starten in Heerenveen. En dat is wat iedere ondernemer wil!

Maar hoe begin je?

Of je nu een winkel wilt openen, een café wilt beginnen of een ander briljant idee hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Doe mee met de levendige gemeenschap, draag bij aan de lokale economie en word een belangrijk onderdeel van het centrum van Heerenveen. We kunnen niet wachten om te zien wat voor geweldige dingen je gaat doen! Graag gelijk beginnen? Dan is het van belang dat je contact opneemt met onze centrummanager.

We zijn er voor elkaar

En dat is om het centrum van Heerenveen het bruisende centrum te houden wat het nu is. En dat doen we met elkaar. Wij als HCOV zijn een groep dat elkaar steunt, samen denkt over de toekomst en continu met elkaar schakelt over wat er speelt. Zo weet je dat er altijd een vangnet is voor jou, je staat er niet alleen voor!
Heb je vragen over jouw onderneming, het centrum van Heerenveen, of andere zaken die hier betrekking tot hebben? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.