Vrijwilligers

Als centrumondernemers hechten wij veel waarde aan een goedlopende samenwerking, zeker met onze centrumbewoners! Heerenveen heeft een levendige gemeenschap die bloeit dankzij de toewijding en het enthousiasme van vrijwilligers. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het onderhouden van openbare ruimtes, het ondersteunen van lokale goede doelen of het bevorderen van gemeenschapszin, vrijwilligers zijn de onmisbare kracht achter vele initiatieven die ons centrum zo bijzonder maken.

De rol van vrijwilligers

En dat wij niet zonder deze vrijwilligers kunnen blijkt elk project weer. Dat kreeg natuurlijk al vorm tijdens het G1000 project, maar ook in de daaruit ontstane klankbordgroep waarin ook bewoners vertegenwoordigd zijn.

In de pop-up winkel aan de Sieversstraat worden meerdere initiatieven voor en door bewoners samengevoegd in één zeer toegankelijk concept, waar doen en zakendoen prachtig samensmelten.

Ook bij terugkerende evenementen in het centrum – denk aan Koningsdag, Turfstekersmarkt en niet te vergeten Night of the Koemarkt – spelen vrijwilligers een onmisbare rol.

Kost dit veel tijd?

Of je nu een paar uur per week, maand of jaar hebt om te geven, er is altijd een manier om je steentje bij te dragen aan Heerenveen en het verschil te maken. Laten we samenwerken en onze stad nog mooier maken voor iedereen die hier woont, werkt en bezoekt. Word vandaag nog een deel van het vrijwilligersteam van Heerenveen en laat je hart spreken!

Wat wordt jouw rol?

Een van de meest opvallende aspecten van vrijwilligerswerk in Heerenveen is de diversiteit aan mogelijkheden. Of je nu een passie hebt voor kunst en cultuur, sport en recreatie, milieubescherming, sociale rechtvaardigheid of iets anders, er is altijd een kans om je interesses en vaardigheden te benutten ten behoeve van de gemeenschap.

Word vrijwilliger!

Misschien ben je hier al eens voor gevraagd maar is het je nog niet gelukt om de stap te zetten. Maar nu toch graag onderzoeken waar jouw ervaring, tijd, energie, talent of inzet het verschil kan maken? Dat kan!

Meld je aan voor vrijwilligerswerk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.